dilluns, 15 de desembre del 2014

RECORREGUT ENERGÈTIC

L'alumnat de 6è està fent un projecte d'estalvi energètic. La idea consisteix en crear actituds responsables envers l'estalvi energètic. Aquest projecte es fa amb l'ajut i el suport de l'Ajuntament i es tradueix en la intenció de rebaixar el consum de llum i gas de l'escola. En cas que l'aconseguim, l'Ajuntament ens bonificarà amb una quantitat de diners perquè els puguem invertir a l'escola. Per aquest motiu, l'alumnat de 6è és el grup impulsor i és el responsable d'anar traspassant les informacions i els seus coneixements a la resta d'alumnes de l'escola. La primera actuació consisteix en fer el recorregut energètic amb la finalitat de conèixer i entendre els punts forts i febles de l'escola per reduir el consum de forma responsable. Mireu les fotos del recorregut energètic!!!!



A més a més, els alumnes de 6è han exposat els seus coneixements a la resta d'alumnes de la classe. Més endavant faran el mateix amb l'alumnat de l'escola. Mireu com han quedat les presentacions!!!







L'alumnat de 6è també ha anat per les aules supervisant i assessorant perquè les aules estiguin complint amb els criteris d'estalvi energètic. Mireu el vídeo perquè és molt interessant!!!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada